Catering meny 1

IMG_8805.JPG

MENY: Fenalår, spekeskinke, sognemorr, heimlaga eggerøre, roastbiff, heimelaga waldorfsalat, heimelaga potetsalat, grilla kyllingklubbar, reinska reker, røykelaks, omnsbakt aurefilet, fiskecabaret m/heimelaga remulade, majones, smør og brød

DESSERT; karamellfromasje med karamellkrem

Alle våre catering-alternativ inkluderer Tya sine brød og smør ( NB! tillegg for focaccia)

Tillegg til koldtbord:

Biffkarbonadar m/løk: Kr 45,-

Biffgryte m/ris og salat: Kr 115,-

NB! Desse prisane gjeld ved bestilling lik det talet personar det er bestilt koldtbord til. Til dømes bestilling til koldtbord 20 pers = 20 stk biffkarbonadar. Det er ordinære prisar ved bestilling av biffkarbonade og biffgryte utover det talet personar det er bestilt koldtbord til.

Bestillingsfrist for koldtbord er minimum 1 veke i førevegen.

Prisane gjeld for minimum 15 personar (koldtbord og gryterett)

Gasta Design